Ayvaz Dede İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Mükemmeli amaçlayan çift kanatlı bireyler ve ideal toplum… Öğrencilerine kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitim vererek araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen, maddî ve manevî olgunluğa erişmiş bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyon: Türk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: PAZARTESİ 08:35/ 16:00 SALI 08:35/ 15:10 ÇARŞAMBA 08:35/ 15:10 PERŞEMBE 08:35/ 15:10 CUMA 08:35/ 15:10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ayvazdede.meb.k12.tr

Adres - Reşatbey Mah. 335. sokak no20 Akhisar/MANİSA

Yerleşim Yeri - MANİSA AKHİSAR/Merkez

Adres - Reşatbey Mah. 335. sokak no20 Akhisar/MANİSA

Ulaşım Akhisar Reşatbey Mah.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 52 KM dir